Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е кандидатът за депутат от Варненска област,

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е кандидатът за депутат от Варненска област,
Коментари Харесай

Костадинов с най-много преференции във Варна

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов е претендентът за народен представител от Варненска област, събрал най-вече преференции. Като лидер неговият номер е маркиран от 4 801 души или от близо всеки пети гласоподавател на партията.

На второ място в самобитната ранглиста е лидерът на ГЕРБ-СДС Даниел Митов, който има 4 254 преференции. Последният в листата на коалицията Георги Недев има 2 297 гласа, само че близо 600 не му доближават да се изкачи напред и да влезе в Народното събрание, съобщи ".

Листата на ПП-ДБ е единствената, в която преференциалният избор води до разбърквания. Четвъртата Стела Николова получава 3 280 гласа и се придвижва на втора позиция. Прогнозите сочат три мандата за обединението, което значи, че Николова ще влезе в Народното събрание за сметка на третия Антон Тонев. Водачът Даниел Лорер е маркиран от 2 512 гласоподаватели.

Водачът на „ ИТН ” Тошко Йорданов има 3 128 преференции, което значи, че всеки гласоподавател е отбелязал неговия номер.

Водачите на „ Величие ” Юлиана Матеева и на БСП Борислав Гуцанов са надлежно с 2 674 и 1 295 гласа.  

 От претендентите на Движение за права и свободи с най-вече преференции е четвъртият Тургут Мехмед, чийто номер е маркиран от 329 души.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР